پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

گانتس: سفر بایدن به خاورمیانه پیامی به ایران منتقل می‌کند

گانتس: سفر بایدن به خاورمیانه پیامی به ایران منتقل می‌کند وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اظهار داشت که سفر رئیس جمهور آمریکا به اراضی اشغالی، پیامی به ایران منتقل می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۳ - ۱۷ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 08
کد خبر: ۱۴۱۶۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، یک هفته پیش از سفر بایدن به اراضی اشغالی، در ادامه گزافه گویی‌های خود علیه ایران، خواستار تقویت همکاری‌های منطقه‌ای برای مقابله با ایران شد و اظهار داشت که سفر بایدن، رئیس جمهور آمریکا، به خاورمیانه پیامی را به ایران منتقل می‌کند.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، گانتس در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سفر بایدن به اراضی اشغالی پیامی را برای ایران به دنبال دارد، گفت: «واقعیت این است که رئیس جمهور بایدن در سفر خود به خاورمیانه و بازدید از اسرائیل و عربستان، قصد دارد جایگاه اسرائیل را در منطقه تقویت کند.»

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنین از تشکیلات خودگردان فلسطین خواست تا فعالیت‌های امنیتی خود را در منطقه کرانه باختری گسترش دهد و «به منظور اعتمادسازی» از مراجعه به دادگاه کیفری بین المللی لاهه خودداری کند.

این ادعا‌ها در حالی عنوان می‌شوند که مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی از زمان امضای توافقنامه آبراهام، حدود ۱۵۰ جلسه امنیتی با متحدان خود در منطقه برگزار کرده اند و از آن زمان قرارداد‌هایی در زمینه امنیتی و نظامی به ارزش بیش از ۳ میلیارد دلار با کشور‌های عربی امضا کرده اند.

گانتس روز گذشته در ادامه اتهام زنی‌ها به ایران، مدعی شد که پهپاد‌های حزب الله که به سوی میدان گازی کاریش در پرواز بودند، ساخت ایران هستند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار