اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

گانتس: سفر بایدن به خاورمیانه پیامی به ایران منتقل می‌کند

گانتس: سفر بایدن به خاورمیانه پیامی به ایران منتقل می‌کند وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اظهار داشت که سفر رئیس جمهور آمریکا به اراضی اشغالی، پیامی به ایران منتقل می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۳ - ۱۷ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 08
کد خبر: ۱۴۱۶۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، یک هفته پیش از سفر بایدن به اراضی اشغالی، در ادامه گزافه گویی‌های خود علیه ایران، خواستار تقویت همکاری‌های منطقه‌ای برای مقابله با ایران شد و اظهار داشت که سفر بایدن، رئیس جمهور آمریکا، به خاورمیانه پیامی را به ایران منتقل می‌کند.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، گانتس در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سفر بایدن به اراضی اشغالی پیامی را برای ایران به دنبال دارد، گفت: «واقعیت این است که رئیس جمهور بایدن در سفر خود به خاورمیانه و بازدید از اسرائیل و عربستان، قصد دارد جایگاه اسرائیل را در منطقه تقویت کند.»

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنین از تشکیلات خودگردان فلسطین خواست تا فعالیت‌های امنیتی خود را در منطقه کرانه باختری گسترش دهد و «به منظور اعتمادسازی» از مراجعه به دادگاه کیفری بین المللی لاهه خودداری کند.

این ادعا‌ها در حالی عنوان می‌شوند که مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی از زمان امضای توافقنامه آبراهام، حدود ۱۵۰ جلسه امنیتی با متحدان خود در منطقه برگزار کرده اند و از آن زمان قرارداد‌هایی در زمینه امنیتی و نظامی به ارزش بیش از ۳ میلیارد دلار با کشور‌های عربی امضا کرده اند.

گانتس روز گذشته در ادامه اتهام زنی‌ها به ایران، مدعی شد که پهپاد‌های حزب الله که به سوی میدان گازی کاریش در پرواز بودند، ساخت ایران هستند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار